Traducător | Visele Vă Pot Salva Viaţa | 

LUneetétoiles

 

Visele Vă Pot Salva Viaţa

Visele vă pot salva viaţa Cum şi de ce visele vă avertizează în legătură cu toate pericolele : cutremure, fluxuri, tornade, furtuni, alunecări de teren, accidente de avion, agresiuni, atentate, spargeri, etc

Caută după:

Visele vă pot salva viaţa

Cum şi de ce visele vă avertizează în legătură cu toate pericolele : cutremure, fluxuri, tornade, furtuni, alunecări de teren, accidente de avion, agresiuni, atentate, spargeri, etc

iBookstore:  Romania  ITALY – USA  –  KOBO – AMAZON.COM (PRINTED) – AMAZON ITALY

DESPRE TRADUCĂTOAREA ACESTEI CĂRŢI

Giorgiana Alisa Armeanu locuieşte în România şi este translator de limbă franceză autorizat de Ministerul Justiţiei. De mică a fost atrasă de limbile străine şi impulsionată fiind de profesori a urmat mai întâi cursurile Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu din oraşul natal Vaslui la o clasă de limbi străine şi mai apoi facultatea de Istorie-Franceză din cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi. De asemenea, a urmat cursuri de masterat din cadrul Facultăţii de Drept, secţia Drept European, din cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi.

După absolvirea facultăţii, a predat timp de doi ani limba franceză la Liceul Emil Racoviţă din Vaslui.

A fost implicată în proiecte printre care amintim: translator de limba franceză în cadrul Proiectului Comenius II realizat în parteneriat cu Institutul Tehnico Statale, Crotogne, Italia precum şi translator şi interpret de limba franceză pentru Complexul de Servicii Comunitare pentru copii cu handicap, Vaslui. De asemenea a participat la multe alte proiecte ce implică traduceri atât din limba franceză cât şi din limba engleză.

A participat la numeroase cursuri de formare printre cele mai importante fiind: Cursul de limbă şi literatură franceză din cadrul Centrului Cultural Francez, Iaşi; Curs de limbă engleză în cadrul Institutului Cambridge; Curs de calculatoare în cadrul Universităţii Cultural Știinţifice Moldova, Iaşi.

Hobby-urile sale sunt: limbile străine, călătoriile, literatura.

Date contact: georgiana_alisa@yahoo.fr

 


© Buenos Books 2017